1 adet / grup 4412/12 M FAN EKSENEL 119X38MM 12VDC TEL Orijinal

₺1 072.99

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w7912 Etiketler:

Nakliye Bilgileri: 1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 5. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti! 6. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.Eğer herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce öncelikle bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Alipay, T/T, Western Union ve Visa ödemesini kabul ediyoruz.Alipay hariç, dönüşüm ücreti müşteri tarafındadır.Lütfen siparişi 3 gün içinde ödeyin ve gönderiyi 1-3 gün ayarlayacağız.Farkına varmak:

Bizim Freeshipping çin Post olağan küçük paket artı, çin Post olağan küçük paket artı için yeni takip numarası sadece ülkenizin havaalanına gelmeden önce izlenebilir.

https://www.ebmpapst.com/content/dam/ebm-papst/media/catalogs/products/Catalog_Compactfans_US_en.pdf

Sipariş miktarı 7 USD'den büyük veya eşit olduğunda, tam izleme bilgisi istiyorsanız lütfen Çin Post Kayıtlı Hava Posta veya epacket'i seçin.

Model Numarası 4412/12M
Kaynak Anakara Çin

Mağazada Ara

Menü