30 V 5A Anahtarlama Güç Kaynağı AC DC Adaptörü 30 V DC Voltaj Regülatörü 150 w Güç Kaynağı

₺462.52 ₺425.49

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w49966 Etiketler:

1.www.aisad.com.tr kabul Emanet / Kredi kartı / / Para Booker!

2.Satın alma işleminden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir.Bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirmesi ile 5.

3.Size en güvenilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak bazen uluslararası teslimat, Kurye şirketine ve yerel gümrük/vergilere büyük ölçüde bağlıdır.Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

4.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı mı?sorumluluğu.Lütfen ülkenize danışın?bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için gümrük idaresine başvurun.

Giriş: 100-240V

Geri bildirim

30 v 5a anahtarlama güç kaynağı ac dc adaptörü 30v5a 30 v dc voltaj regülatörü 150 w güç kaynağı

Nakliye

1. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, 7 gün içinde bir değişim veya para iadesi yapmaktan memnuniyet duyarız.

Geri dönüş

1.Amacımız mutlu bir müşteri olduğunuzdan ve bizimle keyifli bir alışveriş yaptığınızdan emin olmaktır.

Çıkış:30 v 5a

2.Herhangi bir değişim veya para iadesi için, ürünün kutu ve tüm aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal durumunda olması gerekir.Alıcılar iade nakliye maliyeti sorumludur .

AC kablosu olmadan

3.Satın alma işleminizden herhangi bir şekilde memnun değilseniz, lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.In paketinizi hızlı ve doğru bir şekilde teslim etmek için, ödeme yaparken lütfen bize telefon numarası bırakın, takdir!

3.Öğeyi iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin, size doğru iade adresini sunacağız.

DC 5.5*2.5

Ödeme:

Kablo:1.2 m

1.SADECE Alixpress'in adresine gönderiyoruz.Lütfen ödeme yapmadan önce Alixpress'teki adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

2.Tam ödeme açık artırma sona erdikten sonra 7 iş günü içinde alınmalıdır, ödeme ile ilgili sorunlarınız varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.

Bağlantı Takın
Çıkış Tipi DC
Model Numarası 30v5a
Kaynak Anakara Çin
Çıkış Arayüzü 5.5 mm*2.5 mm
Kullanım Geçiş yapma

Mağazada Ara

Menü