Alüminyum Alaşımlı Voltaj Regülatörü Doğrultucu Sabitleyici 2 Zamanlı 15HP Dıştan Takma Motorlu tekne Aksesuarları

₺286.25

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w4012 Etiketler:

Ödeme ve Nakliye

Paketleme

Alipay /Paypal /Batı Birliği'ni kabul edebiliriz.Biz nakliye EMS /DHL /www.aisad.com.tr Standart Nakliye /ePacket /Çin post vb....Alıcının ihtiyacına göre farklı ulaşım şekli seçeceğiz.Siparişiniz gönderildikten sonra size bir Takip Numarası gönderilecektir.Siparişinizi web sitesinden takip edebilirsiniz.Nakliye süresi genellikle yaklaşık 7-35 iş günü gelmesi.Ancak nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Geri bildirim

Alüminyum Alaşımlı Voltaj Regülatörü Doğrultucu Sabitleyici 2 Zamanlı 15HP Dıştan Takma Motorlu tekne Aksesuarları

1.Bunları kullanabileceğinizi onaylamazsanız satın almayın, uygun olup olmadıklarını kontrol etmek için bizden ayrıntılı çizim isteyin. 2.Öğeyi resimlerle aynı şekilde alacaksınız.belki çekim sırasında ışık olarak renk üzerinde bazı farklılıklar. 3.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürüne dahil değildir price.It bu, malları almak istiyorsanız nakliye şirketinin bu ücretleri sizden alacağı anlamına gelir.Ve alıcı bu masrafları ödemeyi reddettiği için paketi almazsa geri ödeme yapmayacağız.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece sizinle tatmin edici bir şekilde iletişime geçebiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Kaynak Anakara Çin
Ürün Ağırlığı 0.1kg

Mağazada Ara

Menü