Orijinal 7 inç TK6070IK LCD EKRAN PANELİ

₺440.68 ₺396.61

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w3246 Etiketler:

Not:

Nakliye: Göndermeden önce kesinlikle test edeceğiz.Biz sadece nakliye maliyeti ve ülkemiz için vergi ödemek, ülkenizde herhangi bir teslimat maliyeti ve vergi varsa, bunun için ödeme yapmanız gerekir.Biz sipariş aldıktan sonra 3 iş günü içinde gemi olacak.Teslim süresi normalde farklı ülkeler için farklı olacak 7 ila 50 gün olacaktır.www.aisad.com.tr Standart Nakliye seçebilirsiniz, diğerlerinden daha hızlıdır. * Amerika Birleşik Devletleri / Birleşik Krallık / Avustralya 7-30 iş günü sürebilir. * Kanada 7-35 iş günü sürebilir. * Fransa / İspanya / Almanya 7-30 iş günü sürebilir. * Doğu Avrupa 16-30 iş günü sürebilir. * İtalya / Brezilya / Güney Amerika 30-50 iş günü sürebilir. * DHL Express tarafından sevk: 7-12 iş günü (ekstra ücret ödemeniz gerekir).Garanti ve İade: Tüm ürünlerimiz için garanti veriyoruz.Alıcılar, arızalı veya arızalı olmayan ürünü bize iade etmek için nakliye ücretini üstlenir.İade edilen ürünler, gönderdiğimiz gibi iyi durumda olmalı, hasar görmemelidir.İade edilen ürünler tarafımızdan onayına tabidir, gönderdiğimiz gibi orijinal kutusunda olmalıdır.Alınan fiziksel olarak hasar görmüş ürünler 2 gün içinde bildirilmelidir.Satıcı olmayan tüm Hata iadeleri, %15 yeniden stoklama ücreti vardır ve nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez. (Örneğin yanlış ürün aldınız) Bize ulaşın:

Biz sadece daha fazla %100 % olumlu geribildirim gerekir, lütfen bize ulaşın önce herhangi bir olumsuz geribildirim ve nötr geribildirim bırakmayın.Teşekkürler!

3. 1-2 iş günü içinde yanıt alamazsanız, e-posta sağlayıcınızın aşırı agresif bir spam filtresi engellemesi veya e-postalarım olması durumunda lütfen e-postanızı veya Mesajlarımı kontrol edin.Lütfen bizi iletişiminize ekleyin ve tekrar bize e-posta gönderin.

1. Herhangi bir sorun varsa, lütfen mesaj yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size 1 iş günü içinde cevap vereceğiz. (resmi tatil dahil değildir)

Satın aldığınız ekranlar kullanılmış, çizikler veya izler gibi kullanım belirtileri olabilir, ancak göndermeden önce bunları zaten test ettik, bu nedenle kalite konusunda endişelenmeyin.

4. Toplu sipariş kabul edilebilir, toplu sipariş için size daha düşük fiyatlar sunulacaktır.

2. Çalışma Saatleri: Pazartesiden cumartesiye

Model Numarası TK6070IK'NIN sohbeti
Marka Adı htytech'in
Kaynak Anakara Çin
Uyumlu Marka Evrensel
Ürün Tipi Tablet LCD
Ekran Boyutu 7~10 İnç
Ekran Tipi Kapasitif Ekran

Mağazada Ara

Menü