1 adet 15x20cm Uyarı Güvenlik İşareti Çıkartmalar Şirket Okulları Oteller Alışveriş Merkezi Halka Açık Yerlerde Zihin Eller Uyarı Etiketleri

₺51.47 ₺46.84

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w276759 Etiketler: uyarı güvenlik işareti çıkartmaları

1.Okullar,oteller,Alışveriş Merkezi ,halka açık yerler için uygundur .

Nasıl yeniden gönderilir?

4.Yüksek kalite, renk kolay solmaz, ancak lekelendiğinde temizlenmesi kolaydır.

3.Dekoratif bir rol oynar, dekorasyon olarak kullanabilir, arabanızı daha şık hale getirebilirsiniz.

Gümrük ücretini düşürmenize yardımcı olmamızı istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve faturada ne kadar değerin işaretlenmesi gerektiğini bize bildirin.o zaman dediğini yapacağız.

Biz sadece www.aisad.com.tr adresine öğeyi gemi.Lütfen gönderim adresinizin doğru ve teslim edilebilir olduğundan emin olun.Başka bir adres göndermemizi isterseniz, lütfen ödeme yapmadan önce www.aisad.com.tr'deki doğru adresi değiştirin.

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Öğeyi size gönderdikten sonra size nakliye numarasını sunacağız.bu nakliye numarasını Çin Postasında 3-5 iş günü içinde takip edebilirsiniz website.It bu öğeyi size gönderdiğimiz söyleniyor.Bu gönderi numarasını, bu öğe çin gümrüklerinden ayrıldıktan sonra ülkenizin Posta web sitesinde de takip edebilirsiniz.Ülkenizin posta web sitesinde bu gönderim numarasını takip edemediğinizi fark ederseniz, belki postane gönderim bilgilerini web sitesine yüklemedi veya yüklemesi gecikti, ancak şimdi hala gönderiliyor.Hiçbir şey için endişelenme.

Öğe hasarlı, kırık ve iyi kullanılamıyorsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin, ardından ödemenizi iade edeceğiz veya isterseniz size yeni bir tane göndereceğiz.

Memnunsanız açıklama,nakliye,iletişim hakkında bize iyi geribildirim ve tam 5 yıldız verebilir misiniz?

Ödemenizi iade etmemizi istemiyorsanız, bir kerede size yeni bir tane göndermemizi isteyebilirsiniz, sorun değil.Memnun kalana kadar bunu yapmaktan mutluluk duyarız.

Nasıl Ödeme Yapılır?

Nasıl geri dönülür?

Nasıl takip edilir?

Bizim öğe açıklaması olarak %100 % aynıdır.Zengin uluslararası ticaret ve nakliye tecrübemiz var.kaliteli ve mükemmel hizmet sunabilir ve maliyetten tasarruf etmenize yardımcı olabiliriz.Birçok ve birçok altın ve gümüş standart alıcı mağazamızdan birçok farklı ürün satın alır ve bunları kendi ülkelerinde satar.Yakında sizinle işbirliği yapmayı dört gözle bekliyorum.

Görev ve Gümrükleme Ücretleri hakkında

3.Bu öğe iyi kullanılamıyorsa, mazeret olmadan ödemenizi tam olarak iade edeceğiz, ancak lütfen önce fotoğraf ve video tarafından neden iyi kullanılmadığını açıklayın.

Aldıktan sonra beğenmezseniz bu öğeyi iade etmeyi kabul ediyoruz.Ancak geri gönderdiğinizde nakliye ücretini ödemelisiniz.İade adresimiz www.aisad.com.tr'te yazılmıştır, bu yüzden lütfen öğeyi doğru adresimize geri gönderin.Eğer bulamazsanız, lütfen bize ulaşın,o zaman size adresimizin ayrıntılarını vereceğiz.

Nasıl teslim edilir?

2.[Boyut] 15x20cm.

3.[Renk] Sarı

2.Bu öğe nakliye sürecinde hasar görmüş veya kırılmışsa, mazeret olmadan ödemenizi tam olarak iade edeceğiz.

Ürün Etkisi Fotoğraf

1.Sonunda bu öğeyi alamazsanız, ödemenizi herhangi bir mazeret olmadan tam olarak iade edeceğiz.

Alıcının bu ücretleri ödemeyi reddetmesi nedeniyle öğe bize geri dönerse,alıcı bu ücretleri tamamlamadıkça size bir daha göndermeyiz.

Geri bildirim

4.[Durum] 100 % Yepyeni Kullanılmamış

Tanım:

Yurtdışından USD ödemesi almanız sizin için zorsa, bizden yeni bir tane göndermemizi isteyebilirsiniz, o zaman size yeni bir takip vereceğiz number.It sorun değil.

1.Biz sadece www.aisad.com.tr alipay kabul, kredi sepeti ile ödeme yapabilirsiniz, hayır problem.As alipay'in çevrimiçi olarak hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme göndermenizi sağladığını biliyoruz.

1 adet 15x20cm Uyarı Güvenlik İşareti Çıkartmaları Şirket Okulları Oteller Alışveriş Merkezi Halka Açık Yerlerde Zihin Eller

5.Kurulumu kolay, arka bant ile geliyor, sadece istediğiniz yere yapıştırın.

Nasıl iade edilir?

Bildiğimiz gibi, öğe ülkenizdeki gümrükler tarafından açılıp kontrol edilirse, her öğe için görev ve gümrük vergisi ödenmelidir.Fiyatımız Vergileri, Değer Vergilerini, Gümrükleme Ücretlerini ve diğer ücretleri içermez.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Sipariş vermeden önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin, okuduktan sonra en kısa sürede cevap vereceğiz.

1.[ürün adı] Uyarı işareti Çıkartmaları

Uygulamak:

2. Bir uyarı ve hatırlatma rolü oynar.

5.[Paket] 1 adet

Kategori İşaret Çıkartmaları, Diğer
Öğe Türü Çıkartmalar
Malzeme Türü Diğer, PVC
Etiket Türü Diğer
Paketleme Paketlenmemiş
Model Adı 20936
Dizayn Kelimeler
Kalıp Uyarı İşareti
Etiket Yerleştirme Tüm Vücut
Tip Yapışkan Etiket
Tüm modeller için uygun Evet
Marka Adı çok anahtar

Mağazada Ara

Menü