1/6/10 Adet Siyah Kas Bandaj Spor Pamuk Elastik Yapıştırıcı Gerilme Yaralanması Bant Diz Kas Ağrı kesici

₺60.73 ₺30.37

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w273762 Etiketler:

5. Gerekirse, yapışmayı güçlendirmek için üfleyici kullanılabilir.

5. Bant Tavsiyesi: Egzersizden en az 30 dakika önce cilde yağ, losyon veya ter sürmeden bant uygulamanızı önerdik.Bandı cildinizden nazikçe çıkarın, gerekirse bebek yağı veya sabunlu su kullanın ve yavaşça çıkarın.Islandıktan sonra sökülmesi kolaydır.

2. Ağrı kesici için Kinesiyoloji Bandı: Kinesiyoloji bandımız kas, eklem ve yumuşak doku bölgelerine terapötik destek sunar.Kaslardan ve eklemlerden ağrı kesici, incik ateli, dirsek, bilek, ayak bileği, Plantar Fasiit ve omuz.Bu bant kan dolaşımını iyileştirebilir ve yaralanma bölgelerinin iyileşmesine yardımcı olabilir.Ağrı kesici Bant için uygun everyone.It doku basıncını düşürmeye ve kasları ve eklemleri desteklemeye yardımcı olur.Araştırmalar, ağrıdan daha hızlı iyileşmenize yardımcı olduğunu gösteriyor.

3. Rahat ve Süper yapıştırıcı: Kalınlaştırılmış pamuk ve spandeks malzemeden yapılmış Kinesiyoloji geri kazanım bandı, rahat, lateks içermeyen, gerilmiş, süper yapışkan ve suya dayanıklıdır.İhtiyacınız olan alanları kullanmak ve korumak kolaydır.

6. Yaygın Olarak Kullanılan: Kinesiyoloji bandı aşağıdakiler için uygundur everyone.It diz ağrısı, omuz ağrısı, incik atelleri, sırt ağrısı, plantar fasiit, tenisçi dirseği ve çok daha fazlası için kullanılabilir.

Özellikler

1. Kasları Destekleyin ve Eklemleri Koruyun : Dizinize, ayak bileğinize veya omzunuza takılan atletik spor bandı vücudunuzla çalışabilir ve spor, egzersiz ve diğer aktiviteler sırasında bölgeyi desteklemek için kas ve eklemlerle esneyebilir.Atletik performansı artırın ve alanları çeşitli yaralanmalardan koruyun.

4. Bandın her iki ucunu eğri şeklinde kesmek daha iyidir.

2. Doğrudan iltihaplı veya yaralı bölgeye yapışmayın.

İpuçları:

1. Saç konsantre alanda kullanmaktan kaçının.

6. Kasın yönünü takip edin, fazla gerilmeyin ve cilt için yeterli alan bırakın.

3. Bandı kullanmadan önce cildi temizleyin ve cildi kurutun.

4. İhtiyacınız için Daha Fazla Şekil: I-Şekli, Y-Şekli, X-Şekli ve Diğer Şekil.bandı kesebilir ve doğru alan için ihtiyacınız olan şekli elde edebilirsiniz.

Kinesiyoloji bandı Atletik bant spor kurtarma bandı Çemberleme Gym Fitness Tenis koşu diz kas Koruyucu makas dizlik bant Malzeme: %95%pamuk %5 % Spandex,akrilik tutkal. %180 Genişletilebilirlik, Su Geçirmez, Nefes Alabilir.

Malzeme pamuk
Kaynak Anakara Çin

Mağazada Ara

Menü