Iblis avcısı Oturma Odası Kare Halı Yumuşak Mutfak Mat yatak odası kapısı Halı Japonya karikatür halı oyun matı

₺176.09

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w251930 Etiketler: halı oturma odası slayer, halı iblis avcısı, anime halı iblis avcısı, iblis avcısı yatak odası, iblis avcısı paspasları

Özel dikkat: Halıyı aldıktan sonra bir süre düz yatırmak daha mükemmel olacaktır.Manuel kesim nedeniyle 1 ila 3 cm'lik bir hata olabilir.

160 x 200 cm / 62,9 x 78,7 inç,

Amaçlar: Şık çok yönlü, bu halı yatak odasında çalışır, oturma odası, fuaye, yemek odası, çocuk oyun odası, kreş, ofis, yoga, sağlam bir okuma, vb.

60 x 90 cm / 23,6 x 35,4 inç,

Ölçüler: 40 x 60 cm / 15,7 x 23,6 inç,

Bakımı Kolay: Halı ve kilimlerin temizlenmesi genellikle oldukça zor olabilir.Ancak zemin kaplamamız tamamen makinede yıkanabilir ve tüm çabayı alır.Sadece makine yıkar ve kurumasını sağlamak için asar - kuru takla atmayın .

Soğuk Kış Havalarda Sıcak Tutmak İçin Ideal Ve Herhangi Bir Yatak Odası için Büyük Dekoratif Halı

120 x 160 cm / 47,2 x 62,9 inç,

Burası halı satışı konusunda uzmanlaşmış bir dükkan.Dükkanda başka birçok stil var.Beğendiğiniz stiller olup olmadığını görebilirsiniz.

Geldiğiniz için teşekkürler!!

Ideal hediye: Arkadaşlarınız veya aileniz için mükemmel Noel yeni yıl düğün doğum günü hediyesi.Yeni eve taşınma partisi için ideal hediyeyi bulmak oldukça zor olabilir.Bununla birlikte, yumuşak alan halımız sevilmek ve gerçekten zevk almak zorundadır.

160 x 230 cm / 62,9 x 90,5 inç,

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok boyut, bu yer halısı minderli konfor sunar, üzerine basmak ipeksi yumuşaklık hissettirir.

Tasarım: Ev dekorasyonu için hafızalı köpük ara katman yumuşak halı.Her halı, ana yatak odanız, ev ofisiniz veya yemek odanız için kişiselleştirilmiş bir atmosfer yaratmak için yenilik tasarımında 3D desenle basılır.

80 x 120 cm / 31,4 x 47,2 inç,

Dayanıklı Konfor: Leke tutmaz ve şık %100 Flanelden makine yapımı.

Marka Adı LOUSİDREAM'İN
Teknik 3d baskılı
Kaynak Anakara Çin
Kullanmak Ev, Otel, kapı, banyo, Mutfak, Zemin, Dış mekan, çocuk odası
Dizayn İblis Avcısı
Yaş Grubu Yetişkinler
Malzeme 100% Polyester
Yıkama Tarzı Mekanik Yıkama, El Yıkama
CN Fujian
Desen Türü Yazdırma

Mağazada Ara

Menü