Meme çanta dolgu elektrikli sıvı dolgu süt suyu içecekler kantitatif dolgu emzik torba dolum makinesi

₺29 745.61

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w2384 Etiketler:

Adı: Dolum makinesi Model: NT-1000 Güç: 0.3 KW Boyut: 1400 * 400 * 340mm KB: 36KG ​Dolum Kapasitesi:10-1000 ml

Dolgu makinesi pnömatik kontrolü benimser ve patlamaya dayanıklı ünite için uygun geniş bir uygulama kapsamına, basit ölçüm düzenlemesine, iyi şekle ve uygun temizliğe sahiptir.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Hizmetimiz

Sıvı deterjan dolum makinesinin parametreleri

İstediğiniz zaman ticaret müdürümüzle iletişime geçebilirsiniz.Sorunlarınız 12 saat içinde yanıtlanabilir, size 24 saat içinde çözümler sunabiliriz.Ayrıca ürünlerimizin kalitesiyle ilgili herhangi bir sorun varsa, tekrar göndermeyi kabul ediyoruz.Teşekkür ederim.

1)Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir, normalde ödemeyi almamız 24 saate mal olur. 2) Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir, doğru telefonunuza ihtiyacımız var NO.to ulaşacağınız eşyalara dikkat edin. 3)Biz DHL veya FedEx TNT tarafından gemi olacak,bazen DHL seçti biz FedEx TNT tarafından olabilir, bazı zaman FedEx TNT seçti, biz DHL tarafından olabilir, duruma bağlıdır, pls kabul edebileceğinizi onaylayın. 4) Gönderdikten sonra,sizin için öğeleri takip edeceğiz ve en son haberleri size bildireceğiz.

Geri besleme

Dolgu makinesi, eczacılık, günlük kimyasallar, gıda maddeleri, kozmetik, böcek ilacı ve özel ticaret endüstrilerinde sıvı doldurmak için uygundur.Güç kaynağına gerek kalmadan, makine güvenlidir ve kişiselleştirilmiş tasarımı ile modern işletmelerin gereksinimlerini karşılayabilir.

1.Yarı otomatik Dolum makinesi, piston ölçüm modunu ve basınçlı havayı başka bir güç kaynağı olmadan çalışma gücü olarak kullanır ve sadece pedala basarak patlayıcı veya yanıcı bir durumda çalışabilir. 2.Dolum makinesinin menzili hafif, güvenli, güvenilir ve kolay kullanılabilir şekilde ayarlanabilir. 3.Bira için şişe dolgu malzemesi ile temas eden tüm parçalar 304 paslanmaz çelik ve ptfe'den yapılmıştır. 4.Doldurma makinesi, çalışma verimliliğini senkronize edebilen ve artırabilen ısıtma fonksiyonuna dönüştürülebilir 5.Dolgu makinesi , kimyasal, gıda, kozmetik, ilaç, böcek ilacı, yağlama yağı ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. fields.It reçel,bal vb.Gibi hem sıvı hem de yatay krem macunu için uygun olabilir. 6. Dolgu makinesi ayrıca karıştırma işlevine de sahip olabilir 7. Şişe dolum makinesi torbaları doldurabilir veya kantitatif ve düzenli olarak yapıştırabilir ve kullanımı kolaydır. 8. Dolum makinesi esas olarak hava gücü içindir, müşteri kendi pnömatik ekipmanınızı(hava kompresörü) getirecektir.

lütfen aklınızda bulundurun

Sıvı deterjan dolum makinesinin özellikleri

Ödeme

Sıvı deterjan dolum makinesi uygulaması

Garanti

Sıvı deterjan dolum makinesinin tanıtımı (Bu model sadece sıvı ürünü doldurabilir,bu nedenle ürününüz yüksek kalınlıktaysa, lütfen istediğiniz zaman benimle iletişime geçin. ​Dahası, makine özelleştirilebilir, 1-5000ml kapasite yapabiliriz.)

Sevkıyat

1.Ekspres ile gönderilen tüm mallar alıcının ithalat vergisi ödemesine ihtiyaç duyar. 2.Mallar geldiğinde, alıcının paketin veya makinenin bozuk olup olmadığını kontrol etmesi gerekir.Eğer öyleyse, alıcı malları imzalamamalı ve yerel ekspresden şikayet etmemelidir.Sonra alıcı bize kırık durumu 24 saat içinde söyleyebilir, alıcının bu sorunu çözmesine yardımcı olacağız.Değilse, taşımanın neden olduğu hasarlardan sorumlu değiliz

Daha fazla sorunuz varsa, lütfen bana bildirin

1)Tüm öğeler size gönderilmeden önce test edilecek, tamamen en az 12 ay garanti ile taşınacaktır. 2) Garanti süresi boyunca, kalite nedeninden dolayı herhangi bir sorun olursa, lütfen sorunla ilgili fotoğraf veya video çekmek ve doğrulamak için bize göndermek için işbirliği yapın. 3) Onayınız üzerine onaylanmış ürün arızası için size ücretsiz yedek parça gönderebiliriz.

1)Biz hizmet için elimizden geleni yapacağız ve her müşteriye en kaliteli malları sunmak için, hizmetimizden memnunsanız, ürünlerimiz pls bize olumlu geribildirim bırakmaktan çekinmeyin 2) Hizmet veya ürünler hakkında herhangi bir sorunuz varsa,pls serbestçe bize ulaşın,biz içtenlikle sizi tatmin edecek, bu bizim sorumluluğumuzdur,sadece bizimle iletişime geçmeden olumsuz geribildirim bırakmayın.Teşekkürler.

Bizimle iletişime geçin

Marka Adı Her zaman Burada
Gerilim (V) 110 v / 220 v
Aksesuarlar sıvı deterjan dolum makinası
Model Numarası NT-1000
Dolum kapasitesi 100-1000ml
kafalar Özelleştirilebilir
Güç (W) 0.3 kw
Çalışma Kabı Kapasitesi (Bardak) 30L
başka herhangi bir kapasite Özelleştirilebilir
İşlev sıvı deterjan dolum makinası
Malzeme Paslanmaz Çelik
Kalıp NT-1000

Mağazada Ara

Menü