2UUL UV kür lambası taşınabilir cep telefonu bakım UV akıllı yeşil yağ şarj edilebilir çift ışık çekirdekli hızlı kür tamir araçları

₺723.60 ₺506.59

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w20176 Etiketler:

1.Başarılı olmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetine güveniyoruz.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen bizim mal ve hizmet ile memnun iseniz.

2.Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize bilgi verin,çünkü müşterilerimize hizmet etmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, size tatmin edici bir çözüm vereceğiz.

1. Toptan fiyat sağlayabiliriz, ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar ucuza alabilirsiniz.Toplu sipariş vermek istiyorsanız, lütfen ödemeden önce bize bir mesaj gönderin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz .Uzun vadeli iş ortakları için mükemmel fiyatlar ve müşteri hizmetleri sunmak istiyoruz.

3.Varsa lütfen bizimle iletişime geçin question.Do kötü bir eleştiri bırakmayın, anlaşmazlık açmayın.Sorunu onayladığımız anda sorununuzla ilgileneceğiz.

Geri bildirim :

Tanım:

2.Öğeler geldiğinde, ürünlerin iyi durumda olup olmadığını kontrol edin.Ambalajda herhangi bir hasar varsa, lütfen kabul etmeyin ve hemen bize geri bildiriminizi verin.Paketi açarken, lütfen bir paket açma videosu çekin.

2UUL UV kür lambası taşınabilir cep telefonu bakım UV akıllı yeşil yağ şarj edilebilir çift ışık çekirdekli hızlı kür tamir araçları

Paket durum
Kaynak Anakara Çin
Uygulama Bilgisayar Araç Kiti
Tip Kombinasyon
Marka Adı XMSJ'NIN sohbeti
Model Numarası 2uul uv kür lambası
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK

Mağazada Ara

Menü