Su Yeşil Çiçekler Lale Ahşap Panel Masa Peçeteler Set Yemeği Mendil Havlu Peçeteler Bez Düğün Ziyafet için

₺592.51 ₺355.50

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w195101 Etiketler:

20x20 inç= 50x50 cm(diğer boyutları İçin lütfen bize ulaşın)

3. Öğeyi varsayılan olarak Ali işaretli adresinize göndeririz.Adresinizi değiştirmek istiyorsanız, lütfen ödeme yapmadan önce Ali alıcı adresinde değiştirin.Veya yeni adresinizi Ali notuna yazın.Lütfen tam adresinizi ayrıntılı olarak ve tam adınızı belirtin; Telefon numaranızı verirseniz daha iyi olur.

Ürün Detayları:

Geri bildirim

Renk: resim olarak

Boyut:

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm hataya izin verin, teşekkür ederim.

Siparişi aldıysanız, lütfen malların sağlam olduğunu onaylayın .Mallar hasar görürse, lütfen sipariş için imzalamayın, Alibaba'da makbuzu onaylamayın, ilk kez bizimle iletişime geçin.Lütfen ürünümüzle ilgili sorularınız ve hasarlı fotoğraflarınız hakkında bana bir mesaj bırakın, size yeni bir tane göndereceğiz.Yeni bir tane istemiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, ürün hasarına göre size biraz geri ödeme yapacağız.

3. Fiziksel ve resmin ortaya çıkması gibi diğer nedenlerle tarama ve çekim biraz farklı olduğundan,lütfen ayni renk geçerlidir.lütfen anlayın, teşekkürler.

Gönderi 1. Ticaret sınır ötesindedir, bu nedenle teslimat uzun zaman alacaktır, tipik varış süresi 20-59 gün arasındadır.Bu kadar uzun süre beklemek istemiyorsanız, lütfen Ekspres ücreti ödeyin veya satın almayın.DHL veya EMS gibi daha hızlı nakliye hizmetine ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

2. Gümrük verginizden sorumlu değiliz.

--Yaygın Kullanım: Düğün ziyafeti, akşam yemeği, konferans, kutlama, tören, her türlü parti vb.Gibi birçok resmi etkinlik için uygundur.; Ve otel, aile restoranı, mutfak için bir dekorasyon ve ortak araç olarak kullanılabilir;

4 adet 50x50 cm / 6 adet 50x50 cm / 8 adet 50x50 cm

Desteğiniz için teşekkür ederiz, ve biz www.aisad.com.tr tekrar en iyi satın alma deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz!

4.Ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.Ürünü aldıktan sonra, ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olacağız.Teşekkürler!

--Özellikler: Bu ürünün kırışması kolay değildir, birçok kez yıkanabilir, tekrar kullanılabilir ve uzun ömürlüdür; Saklaması kolaydır, hafiftir ve taşıması kolaydır.

SHOWHOME mağazasına hoş geldiniz-Malzeme ve Ürün Detayları: Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, çok ipeksi ve parlak, yumuşak ve dokunması rahat, herhangi bir stile katlanabilir; mükemmel işçilik, kenarda çok ince ve düzgün dikiş.

Ve öğeden memnun değilseniz veya yol boyunca kaybolursa ve kötü bir geri bildirim bırakmak veya bir anlaşmazlık açmak istiyorsanız, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.Negatif geribildirim sorunu çözemez, sorunları bize bildirmelisiniz, Böylece düzeltebilir ve sizi mutlu edebiliriz.

Not:

1.Özelleştirilmiş tasarımı destekliyoruz.

Malzeme 100% Polyester
Boyut 50x50cm
Teknik EL yapımı
Özellik Yeniden kullanılabilir
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası peçete
Kullanmak Ev, Uçak, Restorant
CN Fujian
Desen Basılı
Türü Ayarla Evet
Belirleme 50x50cm
Tarz Modern Tarz
SKU Model numarası.

Mağazada Ara

Menü