DC12V Fan Vali Modülü 3/4 Telli PWM Fan Hız Kontrol Modülü 8 Yollu Yüksek elektrikli fan HUB Fan Denetleyici bilgisayar kasası Fan

₺47.22 ₺32.03

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w181435 Etiketler:

Belirleme:

5. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

PWM görev döngüsü: 0 %-100%

PWM frekansı: 25 khz

Özellik:

3. Bu hız kontrol cihazını kullanırken, fanın PWM hız kontrol fonksiyonuna sahip olduğundan ve doğru bağlandığından emin olun.Ekipmana zarar vermemek için doğru kablolama sırasını izleyin.Toplam güç, şasi güç kaynağının güç sınırlamalarını dikkate almalıdır.

DC12V Soğutucu Fan HUB Splitter 3/4 Telli PWM Fan Hız Kontrol Modülü 8 Yollu Yüksek Güç Bekleme 0.015 A 25khz bilgisayar kasası Fan

Çalışma gerilimi: DC12V

Not:

Boyutu: Yaklaşık 60x35x16MM/2.36x1. 37x0. 63in

4. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

1.PWM Hız Kontrol Teknolojisi: Bu fan denetleyicisi, yaklaşık 25 kHz frekanslı PWM hız kontrol teknolojisini kullanır ve verimli ve güvenilir performans sağlar.PWM teknolojisi, fanların sorunsuz ve sessiz çalışmasını sağlarken ömrünü de uzatır.

1. Bu model PWM hız regülasyonudur, hız regülasyon frekansı yaklaşık 25K'DIR. PWM hız kontrol sinyalidir, P 12V pozitif kutbudur ve G negatif kutbudur. 12V.Do kablolama dizisinde hata yapmayın, aksi takdirde hasar görür.

4.Düşük Statik Akım ve Enerji Tasarrufu: Fan hızı kontrol modülü, bekleme modunda yalnızca 0,015 A sessiz akım çekerek enerji verimliliği ve maliyet etkinliği sağlar.

1 x Fan Denetleyici

Şu durgun: 0.015 A (bekleme durumu)

2. Sadece PWM hız kontrol fonksiyonuna sahip fanlar kullanılabilir ve PM hız kontrol hattı gereklidir.

2.Çeşitli Fanlarla Uyumluluk ve Kolay Bağlantı: Bu fan regülatörü DC12V çalışma voltajı ile uyumludur, aynı anda 8 fana kadar kontrol edebilir ve PWM fan hızını destekler control.It PWM hız kontrol arayüzlerine sahip hem 4 telli hem de 3 telli fanlar için uygundur.Lütfen dikkat: Yanlış kablolama cihaza zarar verebilir.

5.Kompakt Tasarım: Bu soğutucu fan HUB splitter, yaklaşık 60x35x16MM/2.36x1.37x0.63in ölçülerinde kompakt bir tasarıma sahiptir ve kurulumu ve kullanımını kolaylaştırır.

3.Birden Fazla Fan üzerinde Güçlü kontrol: Bu fan hız kontrol kartı, aynı anda 8 fana kadar kontrol eder ve kullanıcıların, fan başına maksimum 60W güç çıkışı ve toplam 300W güç çıkışı ile sistemlerinin soğutma performansı üzerinde güçlü kontrol elde etmelerini sağlar (Lütfen güç kaynağının güç sınırlamasını göz önünde bulundurun).

Güç kontrolü: aynı anda 8 fan ile donatılabilir, PWM fan hız kontrolü, 4 telli fan veya PWM hız kontrol portlu 3 telli evrensel olarak kullanılabilir, fan arayüz dizisinin yaygın olarak kullanıldığını unutmayın.Tek bir fanın maksimum gücü 60W içinde ve toplam güç 300W içinde (toplam gücün kasanın güç kaynağına bağlı olduğunu unutmayın)

Model Numarası: Fan Denetleyicisi

Demet Paket 1
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı ALLOYSEED
Paket Evet
Model Numarası Fan kontrolörü
Ağırlık 30
Uyumlu Ses ve Video Ekipmanı Stili Dijital-Analog Dönüştürücü (DAC)
Boyutlar (GxYxD)) 60x35x16MM

Mağazada Ara

Menü