telefon kılıfı için huawei onur görünüm 20 10 v20 v10 funda Lüks Vintage deri kılıf için huawei onur v20 v10 kılıf coque çapa

₺230.71

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w180402 Etiketler:

Öğeyi aldığınızda ve üründen memnun kaldığınızda, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 puan DSR bırakın, çok takdir edilecektir ve bir sonraki siparişinizle ücretsiz bir hediye/ ücretsiz örnek alacaksınız.

daha fazla çözüm için malları iade etmeyi tercih ederseniz, lütfen önceden bizimle iletişime geçin.alıcılar herhangi bir koşulda iade nakliye masraflarından sorumludur.

açıklandığı gibi yanlış, hasarlı, kusurlu veya öğe almadıysanız, maliyetimizde kısmi/tam bir geri ödeme veya değiştirme için lütfen bizimle iletişime geçin.

Servis Garantisi:

Daha fazla huawei onur için görünüm 20 10 v20 v10 durumda, lütfen mağazamızı ziyaret edin.

Ticari Faturanın Değeri:

telefon kılıfı için huawei onur görünüm 20 10 v20 v10 funda Lüks Vintage deri kılıf için huawei onur v20 v10 kılıf coque çapa

Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Öğe adı:

tüm orijinal ambalaj ve aksesuarların orijinal durumda olması koşuluyla, ürünün alınmasından itibaren 5 gün içinde iade veya değişim konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

faturaya ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.

Geri bildirim:

madde 1 kılıf içinhuawei onur görünüm 20 10 v20 V10
Marka Adı HUAİBX'İN, Aioria'nın
Kaynak Anakara Çin
Tip Cüzdan Kılıfı
madde 2 huawei onur için görünüm 10 vaka
Model Numarası huawei onur için v20 kılıf
Menşe Yeri Guangdong, Çin (Anakara)
Renk Siyah, Koyu Mavi, portakal, Kırmızı
Uyumlu Marka Huawei
Madde 3 huawei onur için görünüm 20 kılıf

Mağazada Ara

Menü