Melek Gözü Röle Kablo Demeti Yüksek Hassasiyetli Solmaya Kapalı LED CCFL Röle Kablo Demeti 4 Adaptör Değiştirme E46 3 Serisi

₺326.25 ₺163.12

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w179894 Etiketler:

4. Mükemmel Performans: Arabanın kilidini açtığınızda, melek gözler yavaş yavaş yanacaktır; ve arabayı kilitlediğinizde, melek gözler de yavaş yavaş kapanacaktır.

LED çalışma lambaları

HID ışıkları

Off-road aydınlatma kiti

Belirleme:

3. Uzaktan Kumanda: Röle kablo demeti solma ve solma işlevine sahiptir, melek göz ışıklarınızı uzaktan anahtarınızla yavaş yavaş aydınlatabilir ve kapatabilirsiniz.

İçin iyi:

Fitment: E46 3 Serisi için Yedek

Sis lambaları

LED gündüz farları

Sürüş ışıkları

2. Geniş Uygulama: Halo röle kablo Demeti sis lambaları, eklenti sis farları, HID ışıkları, LED gündüz farları, sürüş lambaları vb.İçin çok iyidir.

5. 4 Adaptör ile: Melek gözü röle kablo demeti dört standart adaptörle birlikte gelir, LED veya CCFL olsun, 4 adete kadar melek gözü halkasını (dahil değildir) destekler.

Nasıl kullanılır: Melek gözü halkalarını adaptörlerle bağlayın (bazı halo halkaları için adaptörü çıkarmanız ve doğrudan kablolara bağlamanız gerekir).Akü terminaline + ve toprağa giden kırmızı/siyah kablolara dokunun.Motor açıkken melek gözü halkalarını aydınlatmak için ACC 12V+ veya park lambası + için mavi kabloya dokunun.Solma ve kapanma için ön ayak boşluğu (ayak alanı) ışığına beyaz kabloya dokunun.CCFL melek gözler için ayrıca CCFL dönüştürücülere (dahil değildir) ayrı olarak ihtiyacınız olacaktır.

Eklenti sis farları

Özellik: 1. İdeal Teçhizat: Melek gözü röle kablo demeti, taleplerinizi iyi ve gerçekten karşılamak için mükemmel bir eşleşme ile E46 3 Serisi için mükemmel bir alternatiftir.

Melek Gözü Röle Kablo Demeti Yüksek Hassasiyetli Solmaya Kapalı LED CCFL Röle Kablo Demeti 4 Adaptör Değiştirme E46 3 Serisi

Paket Listesi: 1 x Melek Göz Röle Demeti

Öğe Türü: Melek Göz Röle Demeti

Malzeme: ABS + Kauçuk + Metal

Kaynak Anakara Çin
Gerilim 5 V

Mağazada Ara

Menü