3X Otomatik Ayak Pedalı Sensörü Gövde Elektrikli Bagaj Kapağı Kick Elektrikli İndüksiyon Bagaj Kapağı Anahtarı Bagaj Açma Sensörü

₺1 396.28 ₺949.49

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w178100 Etiketler:

Renk: Siyah

2, Her işlem tamamlandıktan sonra, çalışmaya devam etmeden önce 2 saniye beklemeniz gerekir

4. Sensörü arka koruyucu plakaya (tamponun içine) sıkıca bağlayın!Algılama yüzeyi demir ve alüminyum gibi metal nesnelerden kaçınmalıdır.

Üçüncüsü, ürünün çalışma özellikleri, araç çalıştırıldıktan sonra bir tekme kullanılamaz ve alev kapatıldıktan sonra normal olarak bir tekme kullanılır.

Paket içeriği:

Anormal desenler: merdivenler, taşlar, dallar, engebeli yollar, plastik şişeler, araba yıkama vb., tetik sinyali üretilmez

1. Aracın arka korumasında uygun konumu bulun.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

2. Sensörün montaj konumunu silin.

İkincisi, açma testinden sonra, açıldıktan sonra 20 saniye bekleyin.Ürünün kendi kendine testi tamamlandıktan sonra, sensörün altında tekme veya süpürme hareketleri yapabilirsiniz.

1. Sensör yalnızca bir hareketi tanıyabilir, bir kez veya bir kez tekmeleyebilir

Normal mod: tampon algılama alanının ayağına yaklaşın ve ardından tampon algılama alanını terk edin.Bu işlem tamamlandığında bir tetik sinyali üretilecektir.

Malzeme: plastik

ZCL'NİN

3. Sensörün çift taraflı bandını (çift taraflı bandın tarafı algılama yüzeyidir) yere bakacak şekilde soyun

Bu ürün yukarıdaki sorunları çözer ve aracın arka bagaj kapağının içine monte edilir ve tespit için mikrodalgaları aşağı doğru yayar.Sensör algılama alanında etkili bir vuruş tespit ederse, sinyal gücüne göre karşılık gelen bir seviye sinyali verir.Kuyruk kutusunun açıklığını kontrol edin.

Şu anda, piyasadaki çoğu araç gövdesinin bir anahtar veya manuel bir düğme ile açılması gerekiyor.Mal sahibi bagajda büyük bir eşya tuttuğunda, eşyayı yere koymalı ve ardından bagajı elle açmalıdır, bu da çalışması sakıncalıdır.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

3 set * tekme önyükleme sensörü

Kurulum Notları:

Kaynak Anakara Çin

Mağazada Ara

Menü