geyik jonmi 2023 Yaz Kore Tarzı Bebek Kız Jartiyer Elbiseler Ruffles Patchwork Toddlers Çocuk Topu Cüppe Elbise

₺436.97 ₺305.88

Renk:

  • Gri
  • Pembe
  • Siyah

Boyut:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w1699 Etiketler:

Ürün fotoğraf gösterisi

2) Siparişiniz için herhangi bir gecikme varsa, lütfen anlaşmazlığı açmadan önce sipariş süresini uzatmamızı/uzatmamızı isteyin, Anlayışınız için teşekkürler.

modu kızlar boyutu : yükseklik 105 cm, ağırlık 18 kg

Boyut manuel olarak ölçülür, lütfen 1-3 cm hataya izin verin.

2) Başarıyla sipariş verdikten sonra ödeme yapmak için 3 gününüz var, Zamanı kaçırırsanız,tekrar yeni bir sipariş vermeli ve yakında ödeme yapmalısınız

1) Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun varsa , lütfen geri dönmeden veya anlaşmazlığı açmadan önce bizimle iletişime geçin , 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.

3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra kontrol edemezseniz, lütfen tekrar deneyin veya yardım için www.aisad.com.tr müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

3) Lütfen tam adınızı ve tam adresinizi not edin, aksi takdirde parseller iade edilecektir.rusya federasyonu parseli için tam ad çok önemlidir.

2)Tüm öğeler tam olarak orijinal hallerinde iade edilmelidir ve alıcı, iade sürecinde meydana gelen tüm masraflardan sorumludur

1) Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz , 5 yıldız ile bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen , biz memnuniyetle sizin için aynısını yapacağız .

etiket boyutu 90, 100, 110, 120, 130, 140

1) Lütfen parselinizi web'den takip edin: (17track net .com) veya bizimle iletişime geçebilirsiniz ,parselinizi izlemenize yardımcı olacağız, lütfen emin olun.

etiket boyutu 110, ABD boyutu 4T için uygun

1) Biz ödeme yaptıktan sonra 1-7 gün içinde ürün gemi olacak.Öğelerinizi göndermeden önce, kaliteyi dikkatlice kontrol edeceğiz.

Alıcı Arkadaşlar Lütfen Dikkat Edin:

2, Boyutunu seçmek için nasıl bilmiyorsanız, lütfen bize ulaşın, biz bebeğiniz için en iyi boyutu seçmenize yardımcı olacaktır.

2) Netural veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin,desteğiniz için teşekkürler!

1) Alipay, batı Birliği, TT, tüm kredi kartları www.aisad.com.tr güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir, çok teşekkürler.

2) Biz sadece teyit sipariş adresine gemi , bu yüzden sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir , aynı zamanda sizin için çok önemlidir .

1, Bebeğiniz için boyutu seçtiğinizde, ürün açıklamamızdaki boyut tablosuna göre seçim yapabilirsiniz.

3, Nihayet ürünümüzü seçerseniz, güveniniz için gerçekten teşekkürler, malları en kısa sürede size teslim edeceğiz.

Boyut Bilgileri

ABD Boyutu 2 T, 3 T, 4 T, 5 T, 6 T, 7 T

Bölüm Adı Çocuklar
Desen Türü Yama işi
Sezon Yaz
Dekorasyon Pantolon askısı
Yaka Omuzsuz
Elbiseler Uzunluğu Orta Buzağı
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Cinsiyet kızlar
Dahili Sütyen No
Malzeme pamuk
Yaş Aralığı 13-24m arası, 25-36m arası, 4-6y'nın sohbeti
Siluet Balo Elbisesi
Kol Stili Düzenli
CN Zhejiang
Marka Adı geyik jonmi
Uygun Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Model Numarası Model numarası.
Tarz Tatlı
Kaynak Anakara Çin

Mağazada Ara

Menü